Σύνδεσμος Αποφοίτων

alumni new

Η αποφοίτηση δεν σημαίνει το τέλος μιας εποχής, αλλά μάλλον την αρχή μιας καινούργιας πορείας, γεμάτης νέες εμπειρίες. Το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας του Intercollege, σε μια προσπάθεια διατήρησης επαφής με τους απόφοιτους του, έχει προχωρήσει στη δημιουργία Συνδέσμου Αποφοίτων.

Το Intercollege φιλοδοξεί όπως αυτές οι εμπειρίες και τα μαθήματα να διατηρούνται ως θησαυρός, και το κάνει αυτό μέσω του Συνδέσμου Αποφοίτων. Μέσω του Συνδέσμου, οι απόφοιτοι είναι σε θέση να αλληλεπιδρούν, να μαθαίνουν περισσότερα για τους παλιούς φίλους και συμφοιτητές που έχουν καιρό να δουν και ακόμη και δικτυωθούν με τους παλιούς γνωστούς και καθηγητές τους. Ταυτόχρονα, μέσα από την έκδοση του ICNews, έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται τις εξελίξεις του Intercollege, τα νέα προγράμματα σπουδών και να ενημερώνονται και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που οργανώνει το Intercollege. Επίσης, οι απόφοιτοι μπορούν να συνεισφέρουν στο ICNews, μεταφέροντας τις επαγγελματικές και διδακτικές εμπειρίες τους μέσα από την Γωνιά Αποφοίτων, όπου βρίσκονται και διάφορες συνεντεύξεις ατόμων με σπουδαία προσφορά στον εκάστοτε χώρο ειδικότητας τους.

Όλοι οι απόφοιτοι μπορούν να γίνουν μέλη του Συνδέσμου, να μένουν ενημερωμένοι για θέματα που τους ενδιαφέρουν και να μοιράζονται ιδέες και εμπειρίες. Το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό του Κολεγίου μας, είναι πάντα πρόθυμο να υποστηρίξουν τους απόφοιτους όπως και τις δραστηριότητες που σχετίζονται με αυτούς.
Είτε πρόκειται για δικτύωση ή συμβουλές αναζήτησης εργοδότησης, το Intercollege μπορεί να δώσει στους απόφοιτους τα εργαλεία που χρειάζονται για να πετύχουν.

Για να γίνετε μέλος του Συνδέσμου Αποφοίτων, παρακαλώ στείλτε στο Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας τα πιο κάτω στοιχεία:
• Όνομα
• Επίθετο
• Διεύθυνση
• Ημερομηνία Γέννησης
• Ηλεκτρονική Διεύθυνση
• Κινητό Τηλέφωνο
• Αριθμός Φοιτητικής Ταυτότητας

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ αποταθείτε στο Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας του Intercollege:
Φανή Παπαμιχαήλ, papamichael.f@intercollege.ac.cy