Featured, Νέα,7 Δεκεμβρίου, 2016,

Διεθνείς Επιτυχίες Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής Κύπρου

cyprus-cooks

Διεθνείς Επιτυχίες Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής Κύπρου

Ουσιαστική και διεθνή επιτυχία για την Κύπρο και το Intercollege από τον φοιτητή του 3ου έτους του προγράμματος Πτυχίου Διεύθυνσης Επισιτιστικών Τεχνών Ιωάννη Παπακωνσταντίνου και από τον εκπαιδευτή των προγραμμάτων των Επισιτιστικών Τεχνών Νικόλα Κωνσταντίνου. Διακρίθηκαν με τις εθνικές ομάδες μαγειρικής της Κύπρου κατακτώντας συνολικά 1 χρυσό και 2 αργυρά μετάλλια, στο πλαίσιο της ολυμπιάδας μαγειρικής που διοργανώθηκε στην Ερφούρτη της Γερμανίας στις 22 με 25 Οκτωβρίου 2016. Πολλά συγχαρητήρια στον φοιτητή μας για την κατάκτηση των 2 αργυρών μεταλλίων στο ομαδικό με την εθνική ομάδα νέων, καθώς επίσης και στο σεφ Κυριάκο Μαρίνου για την κατάκτηση τους χρυσού μεταλλίου με την περιφερική ομάδα Κύπρου στο ατομικό.

Στην ολυμπιάδα μαγειρικής συμμετείχαν φέτος 52 εθνικές ομάδες. Τα τελικά αποτελέσματα ανέβασαν στο βάθρο των νικητών τη Σιγκαπούρη κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, στην δεύτερη θέση τη Φιλανδία και στην τρίτη θέση την Ελβετία! Πληροφοριακά στις ομάδες νέων, νικήτρια με την ψηλότερη βαθμολογία ήταν η Σουηδία!