Εξεύρεση Στέγης

Το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας προσφέρει σε ντόπιους αλλά και ξένους φοιτητές βοήθεια, καθοδήγηση και συμβουλές σε θέματα στέγασης,

Μακροπρόθεσμη Στέγαση
Υπάρχουν πολλές επιλογές στέγασης για τους φοιτητές και αποτελεί δέσμευση μας να σε βοηθήσουμε να βρεις την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα σε σένα. Το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας μπορεί να παρέχει βοήθεια στους φοιτητές οι οποίοι ψάχνουν για ένα άνετο και ιδανικά κατάλληλο χώρο να ζήσουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, και προσφέρει επίσης υπηρεσίες που αφορούν τα συμβόλαια ενοικίασης, ενοικίαση επίπλων κτλ.

Γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε οι φοιτητές μας να βρουν την ιδανική για αυτούς στέγη, που μπορεί να βρίσκεται κοντά στους χώρους που γίνονται τα μαθήματα έτσι ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση στους χώρους αυτούς μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Βραχυπρόθεσμη Στέγαση
Εάν αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα χώρος όπου να μπορείς να μείνεις για λίγες μέρες, προτού βρεις το μόνιμο χώρο διαμονής σου, τότε μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Έχεις την επιλογή να επιλέξεις από πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων, μέχρι και πιο βασικά και λιγότερο ακριβά ξενοδοχεία κοντά στη κολεγιούπολη.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές, παρακαλώ επικοινωνήστε με την λειτουργό Φοιτητικής Μέριμνας:
Για Λευκωσία: Φανή Παπαμιχαήλ, papamichael.f@intercollege.ac.cy
Για Λεμεσό: Νικολέττα Ζαμπά, st.affairs@lim.intercollege.ac.cy