Φοιτητική Ζωή

Στο Intercollege είμαστε δίπλα σου σε αυτή τη νέα αρχή ως φοιτητής, ξέρουμε ότι θα χρειαστείς την καλύτερη ποιότητα ζωής και είναι δέσμευση μας να σου την παρέχουμε! Θεωρούμε τη φοιτητική ζωή ως ένα σημαντικό κομμάτι της φοιτητικής εμπειρίας αφού προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους φοιτητές την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής, από την ημέρα που πραγματοποιούν την εγγραφή τους μέχρι και την ημέρα που θα ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και θα αρχίσουν πια να χτίζουν το μέλλον τους.

Το να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα της φοιτητικής σου ζωής, δεν είναι καθόλου δύσκολο, αφού δεν χρειάζεται πολύ γνωρίσεις τους χώρους και να αντιληφθείς ότι το να γνωρίσεις νέα άτομα και να συνάψεις κοινωνικές σχέσεις είναι σχετικά εύκολο. Η κοινότητα του Κολεγίου βρίσκεται δίπλα σου για να σε καλωσορίσει σε αυτό το νέο ξεκίνημα και να σε οδηγήσει σε μια επιτυχημένη ολοκλήρωση της φοιτητικής σου πορείας.

Προσπάθεια μας είναι να σε βοηθήσουμε να γίνεις και εσύ κομμάτι της Κολεγιακής μας κοινότητας. Το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας του Intercollege μπορεί να σε βοηθήσει σε ότι αφορά την εξεύρεση στέγασης και να πάρεις την φοιτητική σου ταυτότητα, ακόμη και να έχεις δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η ομάδα λειτουργών και συμβούλων μπορεί να προσφέρει καθοδήγηση και βοήθεια σε θέματα που σε απασχολούν και αφορούν είτε προσωπικά είτε ακαδημαϊκά θέματα, με ευαισθησία, σεβασμό και πλήρη εμπιστευτικότητα.